Umbra Dorians

A GREEK AION Legion on Perento Server

Στο περιεχόμενοΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ - ΚΟΝΟΝΙΣΜΟΙ

Συντονιστής: Brigade General

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ - ΚΟΝΟΝΙΣΜΟΙ

Δημοσίευσηαπό Evendown » 31 Οκτ 2009, 11:29

BRIGADE GENERAL(Leader) και SUB-GENERAL(Βοηθος Leader)
Είναι υπεύθυνοι για την καλή λειτουργία και την πορεία της Legion και άλλων, επίσης και για την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκύψουν.
Xarmanakos - Godfather

CENTURION
Οι Centurion είναι υπεύθυνοι στην διοργάνωση των Events.

Centurion για PvP Events
Είναι υπεύθυνοι στην διοργάνωση προγραμματισμένων και μη Alliance Party με σκοπό την συγκέντρωση Abyss Points από asmodian, καθώς και την διοργάνωση των Siege. Κατά την διάρκεια αυτών των Event, καλό θα ήταν όλα τα μέλη να ακολουθούν οδηγίες των Centurion ή των υπευθύνων για αυτό που έχουν ορισθεί.

Centurion για PvE Events
Είναι υπεύθυνοι στην διοργάνωση προγραμματισμένων Alliance Party ή Party με σκοπό την συγκέντρωση Boss Points και Drops. Σε instances, Raids και λοιπά. Κατά την διάρκεια αυτών των Event, καλό θα ήταν όλα τα μέλη να ακολουθούν οδηγίες του Centurion ή του βασικού Tank.


Η διοργάνωση Party για quests εξαρτιούνται από τα μέλη και την καλή τους συνεργασία.


Σε περίπτωση μη καλής συμπεριφοράς κάποιου Centurion προς τα μέλη, αναφαίρτετο στον Brigade General η στον Sub-General

ΜΕΛΗ – BRIGADE GENRAL CENTURION LEGIONARY
Κάθε μέλος ανά τακτά χρονικά διαστήματα (ή ανά βδομάδα) καλό είναι να συνεισφέρει χρήματα στην Λεγεώνα Kinah. (Όσα μπορεί ο καθένας ώστε να μην επηρεάζει την πρόοδο του ως μέλος) Τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες της Λεγεώνας μας και για τον μελλοντικό ίσως εξοπλισμό όλων μας. Τα Kinah θα τα συγκεντρώνει μόνο ο Brigade General ή ο Sub-General όταν αυτοί βρίσκονται Online και θα κάνουν post στο ανάλογο topic πόσα έδωσε και ποίος. Όταν η Λεγεώνα μας χρειαστεί κάποια από αυτά τα χρήματα θα ανακοινώνει στο ίδιο topic τον λόγω και το χρηματικό ποσό που θα αφαιρεθεί.

Καλό θα ήταν κάθε μέλος να έχει εγκαταστημένο το Ventrilo έστω και χωρίς μικρόφωνο έτσι ώστε να είναι πιο εύκολη η επικοινωνία σε κάποιο π.χ. Raid Event.

Όσο αφορά τα Events και άλλα θέματα, επίσημη ενημέρωση θα γίνετε στο forum και για αυτό θα πρέπει να μπαίνετε συχνά στο forum.

Κάθε μέλος στο Self Intro να βάλει το όνομα του και τα profession που ανεβάζει και τι lelvel τα έχει.
Παράδειγμα: Stamatis(Cooking 287)

Δεν υποχρεώνουμε τα μέλη να είναι ενεργά κάθε μέρα και ποιες ώρες θα είναι Online, αλλά λόγω το ότι οι θέσεις για καινούρια μέλη είναι περιορισμένες ένα χρειαστεί κάποια τότε αυτοί που θα αποβληθούν είναι τα μέλη που θα απουσιάζουν πάνω από ένα μήνα. Σε περίπτωση που κάποιος θέλει να απουσιάσει για παραπάνω από ένα μήνα να ενημερώσει τον Brigade General ή το forum στο σχετικό topic για να είναι γνωστό.

Μέλη τα οποία βρίζουν ή προκαλούν για οποιαδήποτε λόγω θα αποβάλλονται από την Λεγεώνα.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στα μέλη της Umbra Dorians κάθε είδους BOT και ότι είναι αντίθετο με τους κανονισμούς(EULA) της NCSoft και του AION.


EVENTS
Όταν κάποιο Event είναι να γίνει τότε θα ανακοινώνετε στο forum μία εβδομάδα πριν με συγκεκριμένη ημέρα-ώρα έναρξης. Τα μέλη που θα θέλουν να πάρουν μέρος σε κάποιο από τα Event θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέσα στο forum έτσι ώστε οι Centurion να γνωρίζουν.
Τα level τα classes και ότι άλλα τα οποία θα χρειάζεται κάποιο event θα ανακοινώνονται στο σχετικό topic

Εάν δεν συμπληρωθούν τα απαραίτητα τότε το Event ακυρώνετε.

Τα μέλη τα οποία παίρνουν μέρος θα πρέπει να είναι εξοπλισμένα με τα απαραίτητα items (healing potion, lesser healing potion, mana potion, elemental stone of resurection κ.τ.λ)

Θα παρακαλούσα όλους, ειδικά στα events, να έχουν το ventrilo ανοικτό ακόμα και χωρίς μικρόφωνο, μονο και μόνο για να ακούν και να δρούν σύμφωνα με ότι θα έχει σχεδιαστεί.


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ PvE EVENT
Θα υπάρχει το βασικό Tank από το οποίο τα μέλη θα βλέπουν τα σημάδια που βάζει για την επόμενη τους κίνηση.

Όλοι χτυπάμε το ίδιο crip που χτυπάει και το βασικό Tank του party, δεν χτυπάμε πρίν από το Tank. Ξεκινάμε εφόσον πάρει το aggressive.

Για τους damage dealers (συνήθως οι sorcerer) εάν έρθει κάποιο crip ανεξαρτήτως του βασικού που έχει το Tank θα πρέπει να σταματάνε να χτυπάνε και να μην απομακρύνονται από τους Support Healers. Για τους Sorcerer μπορούν να χρησιμοποιήσουν Sleep – Root – Curse of Roots κλπ.
Αφορά αυτούς που έχουν skill SLEEP και λοιπά. Παρακολουθούν συνέχεια τα crip που έχει δόση εντολή το Tank για Sleep να μην ξυπνήσουν όταν το βασικό crip είναι ακόμη όρθιο.


ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ PvP EVENT
Στα pvp Events σε κάθε group θα υπάρχει ένας Centurion. π.χ Αν έχουμε οργανώσει ένα pvp Event και έχουμε μαζευτεί 18 άτομα, θα σχηματιστεί ένα alliance όπου θα αποτελείται απο 3 group και σε κάθε group θα έχει οριστεί ως group leader ένας centurion.Οι centurion θα επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω ventrilo για την σωστή οργάνωση των group (πχ Με αυτο τον τρόπο τα group θα είναι μαζεμένα και θα έχουν κοινό στόχο δράσης.). Ακόμα ο κάθε centurion θα πρέπει να δείνει οδηγίες στο group του, για το πώς πρέπει να κινηθούν ποιους να βαρέσουν πρώτους κτλ.

Γενικά σε mass pvp πρέπει να γίνονται τα ακόλουθα:
  1. Οι assasin πρέπει να βγαίνουν απο πίσω και να θερίζουν τους clothαδες (sorcerer, spiritmaster)
  2. Οι CLERIC πρέπει να είναι το πρώτο target ΟΛΩΝ. Οπότε όλοι(όλα τα range classes) πέρνουμε ως πρώτο target τους cleric γιατί αλλιώς δεν πέφτουν!
  3. Οι Templar κάθονται μπροστά από όλους και τραβάνε πάνω τους τους cleric και τους chanter ωστε να μπορέσουν οι υπόλοιποι να τους θερίσουν!LOOT SYSTEM
Το loot θα το παίρνουν αυτοί που παίρνουν μέρος στο κάθε Event για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Όταν κάποιο Item Μπλε-Χρυσό κ.λ.π (Armor-Weapon) που μας δίνετε η δυνατότητα να το κάνουμε ROLL δεν ανήκει στο δικό μας Class τότε πατάμε PASS να το πάρει αυτός που πρέπει.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ITEM ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ NON-TRADEBLE η Soul Bided ήδη. Εκεί απαραίτητος pass.

Items που δεν επηρεάζουν την άνοδο του char παίζουν όλοι roll.
Άβαταρ μέλους
Evendown
 
Δημοσιεύσεις: 133
Εγγραφή: 10.2009
Τοποθεσία: Ελλάδα-Θεσσαλονίκη
Gender: Male
Real Name: ΝΙΚΟΣ
Main Char Name: Evendown
Class: Sorcerer
Alternative names: Papous(wh)

Επιστροφή στο "Οι Κανόνες μας / Our Rules"

 

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση : Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

cron